Моя реакция на телепередачу

Колись  у  телепередачі,
Коли усі питання зникли
Один з учасників зазначив,
Що світом управляють піхви!!!
Така упевненість зухвала,
Мов  постріл  вразивши  у вуха,
Мене не тільки здивувала,-
Життя  спотворила в порнуху!
Невже жінки так незалежні,
Що їм вдається все владнати
І подолавши всі проблеми
Піхвами світом керувати.
Та подивіться в повсякдення
Усім їм треба працювати
Співати, шити,годувати,
Дітей та літніх доглядати.
А решта  може й є маленька,
Якій не треба працювати
Своєї вроді так раденька,
Що може «світом керувати».
Те керування , безперечно,
Крізь  піхву саме їх проходить,
Той чоловік не знав, напевно,-
Вони в статистику не входять.
А тому помилився бідолашний
І нас хотів він збити з пантелику,
Він чоловік насправді є не справжній,
І треба заліпити йому в пику!


Рецензии