Життя-буття гумореска

Дід питає у бабусі:
-Коли будуть туфлі?,
Я вже третій рік ходжу у галошах
Баба:
- А де брати гроші?
- Та нічого я на туфлі сотеньку зібрала!
Чують, хтось у двері дзенька,
забігла онука і до діда:
- Знайшла собі туфлі, не хватає грошей, дайте, діду!
Дід на бабу подивився, бабця на онуку, а онука до діда простягає руку.
Притулився дід до баби, обгорнув: -Яка ти тепленька, м'якенька, рибонько кохана. Зроби онуці радість.
Каже баба:- А туфлі купимо на той місяць, казали, що добавлять гроші, а як знов не вийде, то купимо тобі нові галоші.


Рецензии