Ми двадцять рокiв незалежнi

Ми двадцять років незалежні,
але не бачимо вершин.
У бур"янах поля безмежні
з надією чекаєм змін.

Всі допомогу пропонують,
але щоб з нас собі урвать.
Для Євро гроші інвестують,
в кут "вічності" загнать.

Та скільки можна все терпіти,
ви здерли з нас,все,що могли.
Дитячі в конвертах зарплати,
від голоду змарнілі і бліді.

А на прилавках чуже м"ясо,
сир і сметана з порошків.
На небі сонце світить ясно,
скільки для України лишилось днів?


Рецензии
Дякую за вірш!!!
Підтримую кожне Ваше слово!!!
Буде час порівняйте:http://www.stihi.ru/2011/08/24/669.
Хай щастить!!!

Владимир Прохода   19.06.2012 15:41     Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.