Любовi цвiт

      
З тобою діставалася вершини,
З тобою досягала глибини.
Цвіли в серцях троянди і жоржини,
Стирались недовіри валуни.

Кохалось як востаннє, чи як вперше.
Від хвилювання завмирала кров.
Ми задихались в почуттєвих смерчах,
Та бракувало часу на любов.

Спочатку бракло часу, потім – світла,
Тепла, бажань і, мабуть, почуттів.
Любов моя трояндою розквітла,
А ти її леліять не схотів.

СвятА душі перетворились в будні,
З вершин сердець повіяв холодок.
І наше недокохане майбутнє
Принишкло і забилось у куток.

Кудись все щезло, зникло, розчинилось…
Кохання зблідло, мов осінній дощ.
Насолодитись щастям не судилось, -
Став присмак звичним, як вчорашній борщ.

Троянда щастя на очах відцвіла.
Пелюстки опустилися сумні…
Сьогодні я нарешті зрозуміла,
Що ця любов потрібна лиш мені.

                17.05.2012р.


Рецензии