Биття Сердець

Ти зв'явилася у снах,
Наче загубилась,
У долоні.

Ти лишилася сама,
Мрія не здійснилась,
У полоні.

Краще чим в неволі,
Загубити свій шлях,
Більш не треба, доволі,
Йти по ланцюгах...

...

Втішає голос душу десь,
Обійме лагідно за плечі,
Між нами є биття сердець,
Між нами є воно щоночі.


Рецензии
Так легко і цікаво написано

Елена Заболотная   24.01.2013 14:04     Заявить о нарушении