По рiзному

По різному запющеємо очі,
Ми вже не діти, ми вже дорослі,
Серед людей таких як ми "невинних",
У темряві шукаєм щось наосліп.

По різному ми дивимось у небо,
Згадавши що колись і ми там будем,
А після галасу "Допоможіть, хто-небудь",
Ми всі однаково про це забудем.

По різному ми відчуваєм,
По різному цілуєм і кохаєм,
В різні боки ми тягнем на себе канати,
Стоїм по різні стіни у кімнаті...


Рецензии
По різному. Дійсно, зовсім по різному.

Елена Заболотная   24.01.2013 14:07     Заявить о нарушении