Вчителям

Спасибі нашим вчителям
За їхню ніжність і турботу,
Ми щиро дякуємо Вам
За Вашу кропітку роботу.
За посмішки ласкаві Ваші,
За іскру в лагідних очах,
Спасибі незамінні наші
На добрих діях і словах.
Хто як не Ви нам допоможе,
Порадить нам, наставить нас,
Вас замінить ніхто не зможе,
Не вистачатиме нам Вас.
Здоров’я, щастя Вам бажаєм
І довгих літ Вам на Землі,
Від всього серця Вас вітаєм
Зі святом любі вчителі!


(Присвячується вчиталям Першої міської гімназії до Дня Учителя 2007р.)

-Фото из интернета-


Рецензии