Душата ми. Аделина Тодорова

               
                ДУШАТА МИ

   Душата ми е едно от онези неща, които са загадка за околните. Които не могат  да
разберат, дори да се опитват..

   Не, защото я крия зад маска, а просто защото тя постоянно се променя, макар, че в
същността си винаги остава  една и съща.

  Душата ми не е място, до което можеш да достигнеш лесно. Пазя я за истинските неща,
за хората, които заслужават любовта и доверието ми. Заслужиш ли си място в нея, ще те
допусна в моя свят и ще останеш завинаги!

               
                МОЯ ДУША

                Виктор Дубовицкий

  Моя душа - это немногое из того, что является загадкой для окружающих, которые не
могут понять или даже попытаться её понять ...

  Не потому, что я укрываю её за ширмой, а только потому, что она всегда меняется, хотя
в сущности остаётся неизменной.

  Моя душа - не такое место, до которого можно легко добраться. Я берегу её для
истинных ценностей и для тех, кто заслужил мою любовь и доверие. Найдёшь к ней
тропинку, это позволит тебе войти в мой мир и остаться в нём навсегда!

                16.05.2012 г.

               
               


Рецензии