Оркестр

Сіроденна мелодія вітру.в і т р у
Я тебе вигадала
Хочеш,витру?
На флейті зажурені очі
зітхають
віями проти ночі.
Сумні губи приречені,
ще пам'ятають акордеон.
А сніжні плечі
розуміють
лише ніжні речі,про
які мріє тромбон.


Рецензии