***

ти така мінлива у своєму щебетанні
як сонячний зайчик на річковій хвилі
прислухайся до мого мовчання


ты так же неуловима в своем щебетании
как солнечный зайчик на речной волне
прислушайся о чем я молчу


Рецензии