Doar luna stie...

Acolo sus, pe cerul instelat
Si-arata fruntea palida si trista
Craiasa luna ce vegheaza-nduiosat
Un copilas cu stropi de sange pe batista.
 
Tuseste-ncet si geme uneori,
Iar noaptea-i pare-a fi o vesnicie.
Se-ntreaba luna – Oare ce va fi in zori,
Dac-un copil mocneste-ncet ca o faclie.
 
De parc-ar fi un inger ratacit,
Un hulubas plapand cu aripi retezate.
Doar mama crede ca el doarme linistit,
Doar luna stie ca-i deja mult prea departe...

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии