Щоб бути

В небі з білими хмарами
Мрії кружляють парами.

Теплими вітра долонями,
верби схилені кронями.

Дощевими краплями чистими,
вкриті немов намистами.

Радість життя тишею,
райдуги сміхом вишию.

І у раю пташиному,
до мрії на небо лину я.

Щоб с тими білими хмарами,
бути кохання примарами.


11.04.09


Рецензии