Знайома незнайомка

Недовго знав тебе я дуже близько,
бо йшов доріжкою де слизько,
але любив тебе й люблю
я дуже сильно, аж кричу!
Твій аромат я незабуду
він влітку буде як завжди,
у квітці дерева з шипами,
його зумію віднайти.
І на хвилину повернутись
до тебе, мила,
в мої сни...


Рецензии