Обертом

Обертом земля іде і люди,
Обертом здається цілий світ.
Від крутіння декого вже нудить,
Та душа за звичкою мовчить.

Світ немов замер на перехресті
В пошуках щасливого життя,
І здається, що сьогодні в пресі
Тільки й мови - наше майбуття.

Світ немов знедолена істота…
Бо куди іти ніхто не зна...
І чи буде взагалі нагода
Нам життя на краще помінять?


Рецензии