Небесна - неземна

         Небесна - неземна

Музика і аранжування Миколи Коваленка

Височіють на пагорбах храми,
Як живі, в чисте небо летять,          -
Щоб зустрітися з Вами там, мамо,
І уклін наш земний передать.
Хай повідають: ми пам`ятаєм
І для нас Ви, матусю, живі,
Накувала зозуля над краєм
Многих літ Вам у нашій журбі.

            Приспів

        Мамо , мамо, Ви наша рідненька,
        Запалили Ви нам зірочки
        Носить діток онукам лелека,
        Правнучата квітуть, як квітки.
        Ще цвіте у саду ваша вишня,
        Ви садили її молоді.
        Мамо, мамо, привітна і ніжна,
        Усміхніться, як було тоді.

Все прийнялося, що заповіли,
В наших душах добром розквіта,
Не забудем, як Ви нас любили
В ті далекі, голодні літа.
В передзвонах купаються храми,
Звуки янголом в небо летять
І ми просимо їх, люба мамо,
Від нащадків уклін передать.

                Приспів 


Рецензии