Шизофренiя

Шизофренiю не лiкую
             Вона у мене не болить
Де ще знайти таку,
                другую
Могла щоб iнше перебить.

На сто одну
                мою провину
Цей ангел бачить
                сто причин
Та ще й  пiдказуе
                у чому
Завдяк тому не завинив.

На кожну слабкiсть  -
                свою втому
А кожний програш
                - то е досвiд
Вiн вИправдае
                твою злобу,
Не кажучи уже
                про черствiсть

Вiн пiдлiсть
             чисто замаскуе
То помста,
              маеш всi права
На боязливiсть -
                пiдморгУе:
"Для чого людям голова"


Гидоту поруч -
              прикрашае
Фантазii
            у неi - коник
Розчарування
                пригашае
Для того внутрiшнiй твiй
                комiк


Вiдсутнiсть логики
                у дiях
Iтуiтивнiстю зове
Той демон дуже
                адаптивний
На кожну хрiнь свое фойе


Куди б нi чапав
                я життево,
Вона маячить
                менi цiль
I перешагую
                миттево
З одного шляху на другий

Шизофренiя,
             моя люба,
Ну як же вмовити
                тебе
Позбав мене
           останнiх крапель,
Останнiх сполахiв себе

Ти замiсть мене
                знаеш краще
Замiсть мене
              все прогорнеш
Захомутай мене
                у пащi
Щоб не було
                нiяких меж.

Шизофренiя, прошу,
                мила
Нахлинь на розум
                слабкий мiй
Я з ним давно,
            я бiльш не можу
Вiн в чистом видi -
                адський бiль.


Рецензии