Дотик до мрii

Дзвоню тобі. Відважилась нарешті.
Гудки, гудки… Душевна круговерть…
Чекання на міжтелефонній стежці
Було тривожним як повільна смерть.

Та раптом слух залоскотало вперше
Довгоочікуване трепетне «Алло!» -
Зімлів від щему мій душевний стержень,
А почуття ще дужче розцвіло.

…До мрії доторкнулося натхнення.
З черешень осипАвся білий цвіт.
Твої слова ховала у кишені,
Душа співала й рвалася в політ.

Черговий крок до серця обережний
Моїм бажанням вимріяний був.
Твій голос заспокійливо-бентежний
Свідомість хвилюванням огорнув.

Ти виявився щирим і дотепним,
З жінками і з природою на «ти».
Тож, недарма протягнуті до тебе
І телефонні, і людські дроти…

Вже півжиття тебе неначе знаю.
Не зраджу. І захоплень не зміню.
Тому, як знов почути зажадаю,
Не втримаюсь…і ще раз подзвоню!
                12.05.12р.


Рецензии
Іринко, вітаю вас на цих сторінках. Дзвоніть, не стримуйтесь... З травневими вітаннями я.

Инна Шумовецкая   14.05.2012 20:58     Заявить о нарушении
Рада зустрічі! І Вас з Травнем! А йому... я якось ще подзвоню. Дякую, Інночко!

Ирина Визняк   14.05.2012 23:09   Заявить о нарушении