О войне

І навіть “там”, як лебеді пливуть.


Йти героїчно й непорушно,
Навчились ще з малих років,
Бо там війна вбивала влучно,
Братів,  синів, сестер і матерів.

Тяжкий тягар — жіночі плечі,
Великий шлях пройшли із ним,
З простих, важкими стали речі,
Не зупинило їх це, далі йшли.

Долаючи вогонь і воду,
Боролися лиш за одне,
Отримати жадану перемогу,
Це мрія їх понад усе!

І свист гармат, і гуркіт кулеметів
Не налякають їх, вони ж вперед ідуть,
Найславніші жінки планети,
І навіть “там”, як лебеді пливуть.

І честь, і слава зароблені шляхетно,
Не підвели ви нас, спасибі!
І можна висловить конкретно,
Жінки на фронті — героїні!

Вам наша шана і повага!
За важкість буднів фронтових,
Ви наша гордість, наша слава!
І Вам від нас низький уклін!!!


Рецензии