Мамо!

Мене ти народила,
Життя мені дала
Матусю моя мила,
Мов зірка ти ясна!
Плекала ще з дитинства,
Мене своє дитя,
Матусю моя щира,
Небесна ти зоря!
І очі ті блакитні,
І голос неземний
В матусі є безцінній,
У жінці світовій!
 Немов тендітна квітка,
Душа її цвіте,
Але вона не хитка,
Бо в ній усе живе!
Рідненькій моїй мамі,
Тепло душі віддам,
Свої слова подяки,
Я серцем передам!
Нехай тече, мов річка:
Пошана, визнання,
Матусям — героїням,
І жінкам цього дня!!!


Рецензии