Ценности

А чим для нас краса є на сьогодні?
Мабуть нічим, лише обгортка, вид.
Чому ж тоді живем ми без любові?
Мабуть тому, що ми не знаєм світ.
Бо ми не бачимо душі тонкої весну,
Не чуємо її ласкавих нот,
Можливо і тому живем без честі,
І в нас немає надокучливих турбот!
Живем втрачаючи життєві сили,
Не залишаєм сліда за собою,
Навіщо жити?Якщо ти маєш крила,
А серце живиться лише журбою...


Рецензии