Чому?

Та нехай я потвора, нехай я дурна
Надто ногі худі та негарне волосся
Та нехай і за розумом я не вона
Ще й нервую, чипляюся, лаюся, злюся.

Я психована тьотька, хандрю, депресую
тобі настрій псую, випиваю всі соки
Не вбираюсь, не шию, білизн не прасую
А лишень тобі вдосталь приношу мороки

Так чому ж не відпустиш мене, не покинеш?
не женеш, не лупцюєш мене, не гамселиш?
Так чому ж кожну ніч зачарований линеш?
Так чому ж ти зі мною щасливий, веселий?


Рецензии