Розлюбити

Анітрохи не стало легше
Анітрохи не стало ліпше
Не лікує час, нащо брещуть?
З кожним кроком стає тільки гірше.

З кожним поглядом гасне надія
Твої очі благають "забити"
Сподіваясь на те, що зумію
як і ти, в одну мить розлюбити...


Рецензии