Шукай

Вона прийшла до тебе в сон уночі,
І тишком рано-вранці розбудила,
Та не обличчя згадував дівоче,
А світлий ліс, куди тебе водила.

Почули подих вітру крізь дерева
І пошепки вона тобі сказала:
Їй не потрібна воля та сталева,
Відчути б рук тепло, яке не знала.

Скінчився сон, а пам'ять залишилась,
Не знаєш, чи існує та дівчина.
Не забувай, що казка не скінчилась,
Для суму є невидима причина.

Надійся, що в житті її зустрінеш,
Не знехтуй мрії силою ніколи.
Будь впевнений - із нею не загинеш,
Шукай, не опускай ти рук додолу.


Рецензии