Сестренке

Ти  у світі єдина така
І для мене перед усім
Ти моє рідне, моє друге «Я»
Ти мої невисловлені думки
Ти моє сумління, моє життя
Іноді краще, іноді ні
Ти мої світлі і темні
Стороні моєї душі
Ти і горе  і щастя водночас
Мого життя невпинний часопис
Ми з тобою різні боки однієї монети
І повір, я ніяк не зможу без тебе
І щоб я там не говорила
Вір, я завжди тебе любила
І завжди буду любити
Ти ж єдина така у світі!


Рецензии