Шлях Чумацький... Обабiч покосами

Продовження вірша "Буянням абрикосовим…"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Шлях Чумацький… Обабіч покосами
Срібно- золото-стиглоколосими –
Зорезбіжжя… Співучими росами
Опада на серпневий лужок.

Юні мавки з пшеничними косами,
Стиглогруді, нагі, абрикосами
Духм'яніючи, ніжками босими –
По росі, не лишивши стежок…

Над садами, житами й покосами,
Під сузір'ями срібноголосими -
Місяць вповні пливе абрикосовий…
В річку впав – бульк! – лишивши кружок…


11.05.2012


Рецензии
"Місяць вповні пливе абрикосовий…
В річку впав – бульк! – лишивши кружок"… - ой як добре сказано!
Сподобався вірш!

Иринок   19.05.2012 21:15     Заявить о нарушении
Дкяую щиро!

Марина Степанская   21.05.2012 17:09   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.