Я люблю свою краTну

Я люблю свою країну:
І лани, і кручі,
В лісі кожну деревину,
І сади квітучі!

Я люблю славетні гори,
І озера, ріки...
Та глибоке синє море,
Що стоїть на віки.

Я люблю зимою кригу:
Чисту і прозору.
Першу навесні відлигу,
Найгарнішу пору.

Я люблю пахучі квіти,
Що ростуть у полі.
Я люблю, як влітку вітер
Хитає тополі.

Я люблю маленький дощик
Та травневу зливу.
Я люблю народний борщик,
Також львівське пиво.

Я люблю міста і села
Та людей удячних,
Що запросять до оселі,
Нагодують смачно.

Я люблю архітектуру
Мого міста Львова.
Я люблю його культуру,
Особливу мову.

Я люблю пісні народні,
Дуже задушевні,
А не ті, що зараз модні:
Стилі іноземні.

Я люблю мою родину –
Добру, щиру, гідну...
Я люблю свою дружину –
Віддану та рідну!

Травень 2012


Рецензии