Пояснювальна робота

Від приниження лиш крок
Протинає нерви ток
Секунди лиш минає частка
І зрозумієш це є пастка
Ще мить і станеться - це знову
А ти до цього вже готовий
І слухати його набридло
Як вже дістало кляте бидло
Ти пробуєш його навчить
А воно,як віл мичить
Ти знаєш точно,що робити
Його,як вмієш - треба бити!


Рецензии