Прокидайся! На украинском языке

слушать демо-треки: http://www.realmusic.ru/songs/1021462/

http://www.realmusic.ru/songs/1030152/

(бридж):
Літо... Яскраве сонце в небі сяє,
гори, лани широкі обіймає...
Засинає вечорами, прокидаючись до ранку
першим променем назустріч - нас вітає...

(припев):
Сонце в небі! Вітер віє! Прокидайся разом з нами!
Вшануй Віру та Надію - розженемо в небі хмари!

("кричалка"):
Давай! Гол забий! Разом - ми завжди сильніші!
Давай! Гол забей! Вместе - мы всегда сильней!

                *
На зеленому полі, у оточенні сполохів,
блискавичний  момент завжди чекають фотографи.
Найнапруженна мить, трибуни затамують подих -
кожен з фанів України бажає вдалий удар
своїх!

        Часу нема на кволість,
хай смикне ледачих совість - Це на користь! -
Нас ніхто не переможе! - Так, Боже!
На трибунах злива: "Сила єдина - Україна!"

(припев ):
Сонце в небі! Вітер віє! Прокидайся разом з нами!
Вшануй Віру та Надію - розженем ми в небі хмари!
Власноруч здобути долю: "рідна земле, чисте небо!"
Переможем всіх на полі! Україно, це для тебе!

                *
За кордоном - життя, яке нам навіть й не снилося,
та "завжди добре там, де ми ніколи не билися!"
Але рідна земля, щедра хлібом та милостю,
допоможе своїм, якщо віра є...
 
Досить нам на "когось" рівнятись та бути схожими!
Шана Рідній Землі, Країні Непереможній!
Час самим свою долю правити, а не "узгоджувати"!
Хай на полі буде воля! "Україно - вперед!"

(припев):
Сонце в небі! Вітер віє! Прокидайся разом з нами!
Вшануй Віру та Надію - розженем ми в небі хмари!
Власноруч здобути долю - "рідна земле, чисте небо!" -
Переможем всіх на полі - Україно, це для тебе!


Рецензии