***

Доля чоловіча і жіноча
Різна, як степи і ліс.
Нам – жінкам, дивіться в очі.
Будьмо посміхатися на біс.
Нас жінок за талію тримайте,
Вчасно пропонуйте романтизм.
Зваблюйте і пристрасно кохайте.
Не ховайте в шафу альтруїзм.
Ми тоді за вами на край світу.
У відрядження за межі потойбіччя.
Ми вам все життя лише за крихту
Посмішки на вашому обличчі.


Рецензии