Перше слово тво

Перше слово твоє,
На Землі, що дає,
Всім життя, як омріяну казку
-Мамо, мамо моя,
Я - кровинка твоя,
Твоя радість, твій біль,
Твоя ласка

Діти, мов журавлі,
Від гнізда, до гнізда,
Відлітають від рідної хати
Ти хустинкою витреш
Зрадливу сльозу,
Залишаєшся вірно чекати

Приспів
Мамо, я до тебе лину,
Ключем журавлиним,
Співом солов*я,
Мамо, на Землі єдина,
Вірна, добра, ніжна,
Лиш любов твоя

А хотілось, щоб внук
На зорі підіймав,
Діду вуса прокурені смикав,
Та лиш в мріях це все
І безмовний твій крик,
Схожий до лебединого крику

Діти, вірте батькам,
Бережіть матерів,
 Бо від них лиш життя і від Бога,
В світі безліч доріг,
Найдорожча за всі,
До батьківської хати дорога


Рецензии
В світі безліч доріг,
Найдорожча за всі,
До батьківської хати дорога...
ГОЛОВНЕ, щоб це вчасно зрозуміти!

Кляксой   17.01.2013 15:09     Заявить о нарушении