Про сумний цирк

Усе ж так сталося,
Та, що "працювала",
За гратами сидить.
А ті, що з нею мали би сидіти,
Вказують нам, як треба жити.
Реформи їхні, ніяк не зрозуміти,
Від цієї маячні, можна запросто здуріти.
Не йметь зробити народу ліпше,
А виходить тільки гірше.
Не второпають ніяк вони,
Що треба спочатку злізти із гори,
Подумати не менш як двічі.
А лиш по тому
Робити якусь спробу.
Та перш за все:
Один хай вивчить українську,
А інший план нехай складе -
Куди? Із ким? І де?
А інакше до них прийдЕ
З косою жіночка,
Або та, або інша.
Навіть не знаю, яка з них ліпша.


Рецензии