Весняний мiраж

         
                Хотілось стати Вам весною…
                М.Ш.

Твоя галактика зустрілася з моєю –
Божественно-мрійливо-чарівна…
Проснулась й закружляла над землею
Пегасом розмальована весна.

ПелЮстками посипалась на душі,
Метеликом торкнулась олівця.
Вже не спокійні ми, вже не байдужі, -
Овогнилися трепетом серця.

Ти – мов видіння дивне, таємниче,
Незвідане, звабливе, неземне.
Твоя душа мою до себе кличе,
Вражає поетичністю мене.

На творчих крилах ти здобув вершину,
Я ж, поки що, лиш пробую літать.
Крізь лабіринти нелегку стежину
Кортить до твого серця прокладать.

Наповнене солодкої отрути,
О почуття, тендітне і сліпе!
Щосил до тебе хочеться гукнути
Й ще раз відчути хочеться тебе!
                10.05.2012р.


Рецензии