Град

Стоїть, стояв, стояти буде,
Мій рідний Київ на землі,
І вже нашестія не буде,
Не буде мабуть і війни.

Живе, як хоче, зеленіє.
І квітне цвітом навесні,
Сміються діти, і радіють,
Вони у Києві, живі.

Непереможна цяя сила,
Людини, вічності, краси,
Стоїть, і жить навіки буде
Це місто вічне на землі.

Давним-давно живуть тут люди,
Пахають, сіють, боронять,
Своє життя, і тих, хто буде,
Вже потім прийде у цей град.

І люди, з вірою у серці,
І доля їх у вишині,
Замайорить неначе сонце,
Над цими схилами, й землі.

Стоїть, живе, стояти буде,
Мій рідний Київ на землі…


Рецензии