Мамо

             
Рідна моя мамо,
Сонце в вишині,
Величчю і славою,
Дишеш ти в мені.

Буденна робота,
Вірити в дітей,
Берегти і мріяти,
У завтрашній день.

Дивитись і бачити,
Як ростуть сини,
Досягають зрілості,
І ніжності в житті.

Все тобой закладено,
Щастя і добро,
Пережито й сповнено,
Ласкою й теплом.

Поряд у дорозі,
Завжди з нами ти,
І смієшся й плачеш,
Віриш в щастя ти.

Вже дорослі внуки,
Обирають шлях,
Хочеться на руки,
Їх узяти. Час.

Але все в чеканні,
З вірою в душі,
Ти живеш щаслива,
У дружній сім"ї.

Прийде та хвилина,
Ти зустрінеш нас,
Обнімеш і скажеш:
Як я ждала вас.

Старші і маленькі,
Прилетять на мить,
Та й зустріти ж треба,
Як годиться всіх.

Заспівати хочеться,
За нашим столом,
Побажати мудрості,
Злагоди гуртом.

І біжать доріженьки,
До твоїх воріт,
Де завжди зустрінеш ти,
Радісно усіх.

Рідна наша мамо,
Сонце в вишині,
Ти завжди із нами,
В нашому житті.


Рецензии