Остров

Холодом колючим,
пробирає душу,
Навкруги лиш море,
гори і зима.
Стою на кордоні,
і стояти буду,
Острів серед моря,
то моя земля.

Молодість і воля,
проростає тут
Впертість і рішучість,
захищає тут.
Береже кордони,
віра у добро,
І дає нам море
мужність і тепло.

І ніхто ніколи,
нам ніде не скаже,
Що роки даремно,
канули в пісок.
Ми служили гордо,
як душа накаже,
Дарували милим,
посмішки зірок.


Рецензии