Красимир Георгиев. Кръговрат. Круговорот

Всеки ден на Земята умират 250 000 души.
Телата им потъват в могилата, а душите им се издигат над хребета.
После телата и душите се връщат.
Всеки ден на Земята се раждат 500 000 бебета.

          Круговорот
Четверть миллиона душ на Земле умирают в сутки.
Тела в могилах,души их взлетают над хребтами....
Но вертится Земля!--Тела и души снова с нами.--
Полмиллиона новых жизней несут Земле малютки.
             08.05.12г.


Рецензии