Син1 волошки...

Сині волошки, квіти дитинства...
Літом війнуло в серце мені.
І засіяла душа променисто,
Вже ті волошки я бачу в вікні.
Ось  простягають листки-рученята
В шибку  ранкову  милу  мою,
Світяться синьо  озер оченята,
Кличуть вставати, а я ніби сплю,
Так бо не хочеться диво злякати,
Щоб не пропала видінь красота...
-Доброго ранку! Годі вже спати!-
Раптом лунає мова дзвінка.
І ту безмежно щасливу хвилину
Запам"ятаю на все я життя:
Донька з синочком
З волошково-синім
Квітом  червневим в руках...


Рецензии