Дiвчина-квiтка

Якось я чув, що є дівчина в світі
І точно скажу, що мені не здалося.
Ця дівчина любить збирати всі квіти
Та потім їх заплітати в волосся.

Говорять, що в неї блакитнії очі,
Але веселкою грають на сонці.
Кажуть, що дні міняє на ночі
Та світ умістити може в долонці.

А посмішка в неї піснею ллється
Та створює рай, вашому вуху.
І після оцього ніяк не здається
Не закохатись у див цих сполуку.

Якби хотів тебе відшукати,
Квіток королева в кожному полі.
Я більше не можу вночі засинати,
Бо знаю, що ти - мій дарунок від долі.


Рецензии