Вогонь вiйни нiколи не погасне

Дев'яте  травня  -  свято  Перемоги...
Не  гасне  в  пам'ять  воїнів  Вогонь.
У  Шепетівку  всі  ведуть  дороги,
Торкнутись  побратимових  долонь.

Могила  братська.... камінь  обеліска,
А  на  могилі  - квіти  запашні.
Приїхали  і  кланяються  низько
Солдатам,  що  згоріли у  вогні.

Звучить  вітальне  слово...  далі  пісня
Злітає  до  високих  ясенів.
Відправлять  панахиду...  нині  й прісно,
Щоби  Вогонь  над  мертвими горів.

Вогонь  війни  ніколи  не погасне,
Допоки  ще  панує  в  світі  зло.
Але  горить  у  небі  сонце  ясне,
У  Гусці  зблисне  райдуги  весло.


Рецензии
Жаль, что многие не дожили до светлого дня!!!
Сильный стих!!!!

Ирина Рудзите1   26.05.2012 21:06     Заявить о нарушении
Да, миллионы не дожили... Дай Бог, чтобы наши дети и внуки не знали, что значит слово "война". Спасибо, Иринушка!

Вера Кухарук   26.05.2012 22:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.