Хай вона

Хай вона тобі дасть трохи більше ніж я,
Трохи більше тепла і любові,
Щоб залишене в закутках моє і'мя
Не палало у серці і в скроні.

Хай постеле вона море щастя й надій
З мого цвіту,що наспіх зірвали,
Тільки спогади далі у серці закрий,
Щоб душа на весь світ не стогнала.

Хай все буде у вас - і здоров'я,і дім -
Не бажаю нічого лихого...
Тільки завжди бажаю лишатись людьми!
і в житті не страждати ніколи!


Рецензии