Куздорумдо сенин жазын бар, же Мен да сени сагынды

Эн жакын адамым,
Мен сага калаарым,
Жакынбы же ырак
Бактылуу бол дайым
Мына бизди тагдыр
Болуп салды, сурабады такыр

Тагдырга тарынба
Ал журоксуз кемпир,
Болбо капа ага
Андан коро бир жылмайып
Колунду булгала
Кайра корушобуз, созсуз
Коздор менен кайра обушобуз

Мен эми сенсиз
Бакытсыз, канатсыз
Кош кал, когучконум,
Кош бол, когучконум
Тагдырдын бир берген куну
Келем сага тынчын алып ойундун

Жаным, создорумдо
Аз болсо да чындык бар
Жашап откон куздорумдо
Сен тартуулаган жаздар бар


Рецензии