В Шепетiвцi зацвiли садки

З любов'ю та щирою повагою
талановитому земляку Тимофію Синицькому
 

В  Шепетівці  зацвіли  садки...
Вишні  в  білім,  наче  наречені.
Місяць  в  хмарки  вигляда  з  кишені.
Квітнуть  фіолетово  бузки.

Знов  горобчик — спомин  прилетів -
І  душа  одразу  заболіла.
Мамина  хатинка  забіліла,
Паровоз  протяжно  загудів.

Доторкнувся  ніжності  струни.
Десь  у  серці  глибоко - кохання.
Жаль,  не  буде  до  бузків  вертання.
Не  повернеш  юності  й  весни.

Солодово  пахне  жар  суцвіть.
Хай  родинна  розквітає  віть!


Рецензии
Уважаемая, Вера Васильевна, благодарю Вас за прекрасный сонет-посвящениее! Наступающим ДНЕМ ПОБЕДЫ!!!
Уважением - Тимофей

Тимофей Синицкий   07.05.2012 08:26     Заявить о нарушении
Уважаемый Тимофей Антонович! Очень рада, что Вам понравился сонет. С наступающим Днем Победы! Здоровья Вам крепкого!

Вера Кухарук   07.05.2012 22:18   Заявить о нарушении