***

Мені наснився вогонь
Який палав з моїх лодонь
І все димів,димів,димів
І дарував мені тепло
Як ти колись...
Мені наснилось твоє небо
І те що,темно там без мене
Що дня не видно,тільки ніч
І що в очах від болю слід..
Мені наснилась наша казка
І було все у ній прекрасно
Все як ти хотів
І на крилах щастя летів...
Мені наснилась дика біль
Що ти уже давно не мій
Що відвернувся,що пішов
Та кохання без мене не знайшов
Хотів повернутись
Та я не впустила
Що твоє небо я розбила...
Мені це снилось всю ніч
А потім ранок...
Світло,біль..


Рецензии