***

Палач без лиця
Він гнався за мною
І ця біль тупа
Невже це зі мною?
Чого він хотів??
Убити?
За що?
Зупинитись велів,
Все наздогнати мене хотів
Від нього тхнуло гнилю
І білью несло
Мені так страшно було..
Я шукала,гукала тебе
Та ти мочав...
Сподівалась що страх той мине
Сподівалась знайти тебе..
І бігла,все бігла..
А він все гукав
І врешті решт
Мене наздогнав...
ТОді маску з себе зірвав...
І я зрозуміла чому ти мовчав..


Рецензии