***

Криваве небо..
Листя шум..
Що йому треба..?? Нехай замовкне - я прошу..
Нехай зникне,не болить..
І хай листя в мить згорить..
А з ним кривава оця мить..
Коли це небо так гримить..
І вітер віє звідусіль...
А на душі велика біль..
І догорає вогнище мрій...
Я забуваю погляд твій..
Слова всі,дотики твої,
Думки що в моїй голові..
Зникають теж у цій імлі,
І віють вже замети снігові..
Замерзла біль..
Всі спогади мої..
Морозить заметіль..
Чекаю вже, коли співати будуть солов"ї ..
Щоб загоїти на серці,рани і рубці..
Щоб зникли голоси..
В темряві оці..
А з ними сльози і крик емоції..
І не загинути у війні..


Рецензии