***

Схопивши мою душу,
Хтось ніби керує мною.
Ти тихо помераєш в мене за спиною
І крихти неба на руках
Солоний дощ рікою
Так безглуздо
Я розділяюсь з тобою
Всі мрії у вікно,
Вони наче скло
Холодні і німі
Чорні і пусті
Всі ті думки і ті слова
Вночі спалю
Нехай згорять до тла
І навколо тепер
Кривава темнота..


Рецензии