I am nobody! Who are you? Emily Dickinson

I’m nobody! Who are you?
Are you – Nobody –too?
Than there a pair of us!
Don’t tell them! They’d banish
Us- you know!
How dreary-to be-Somebody!
How public-like a Frog-
To tell your name-the livelong
June-
To an admiring Bog!

Я звусь Ніхто! А ти хто?
Тебе зовуть Ніким?
Тоді таких нас двоє!
Та не розказуй їм!
Нас проженуть з тобою!
Як страшно бути Кимось!
Вигукувать своє ім’я раз по раз –
Серед цього болота,
Мов Жаба –
Червень – все її життя,
Проведене в марнотах!


Рецензии