коханому

Коханий мій, тобі пишу листа.
Вже так давно хотіла це зробить.
Вкладаю в нього почуття,
Які до тебе палко виявляю.

Моє життя до зустрічі з тобою,
Було і зовсім не життям –
Звичайною рутиною, сумною грою,
Із передбаченим кінцем.

Тепер ж для мене день – це казка,
Повна радості й тепла.
Я зрозуміла, що любити –
Найкращий дар із неба нам.


Рецензии