Знайди мене...

Знайди мене…
Я йтиму вуличкою вечірнього міста,
Падатиме лахматий сніг,
А по моєму обличчю тектимуть сльози…
Такі гарячі і водночас такі непокірні.
Але ти не бійся, це будуть сльози щастя…
Я радітиму новою знахідкою…тобою…
Невідкрите, до цього часу, відчуття,
Окрилюватиме мене та підноситиме кудись високо-високо…
Туди, де не існує часу…
Знайди мене!


Рецензии