***

Я лину думкою до тебе, і серцем, і душею.
От тільки чудні твої очі,
чомусь не дивляться на мене.
Я намагаюсь для розмови, спільну тему віднайти,
А ти ховаєш свої очі,
 поглядом повз мене.
Я наполегливо шукаю зустрічі з тобою,
А ти лиш глянеш в мої очі,
І тихо прошепочеш – ні…


Рецензии